сряда, 16 май 2012 г.

"Мистър България" или ..... "Мис Вероника"


Blitz.bg


24-годишният студент по счетоводство Мартин Иванов от София спечели титлата "Мистър България" и ще представя страната ни на международния конкурс "Мистър Свят". Той се занимава с мода, говори английски и италиански, работи в счетоводна фирма и е републикански шампион по плуване.На пръв поглед визитката му е "чиста". Съвсем друго обаче говори биографията му при по-внимателно вглеждане. Изборането на Мартин Иванов за "Мистър България" е повече от скандално на фона на демонстрираната от самия него преди години воля да бъде оприличаван като... "Мис Вероника".

Преди 4 години той е спечелил титлата “Най-красив гей”, след което става популярен като Вероника. Известно време той има и собствено травестит шоу в столичен бар.

Мартин Иванов сам се хвали, че кариерата му на модния подиум е стартирала преди 4 години. Без да уточнява обаче, че става въпрос за конкурса “Мистър гей”, където грабва титлата и става първият носител на подобна награда в България. Оттогава той се превръща в истинска звезда в средите на хомосексуално ориентирани господа.

Решава да добие още по-голяма популярност и преоблечен като травестит с името Мис Вероника започва да изнася собствено еротично шоу в гей бар в София. Мартин е известен сред нежните събратя като фаворит на варненския травестит Елза Парини, който има най-голяма заслуга за звездния му статут в гей средите.

В досието му в сайт за травестити пише, че момчето има богат опит в печеленето на конкурси. През 2007 г. станал подгласник на победителя в конкурса “Мис Травестит България”.


                                                                                          Alice Cooper - Bed Of Nails


                                                          The Princess - Part 5                                                                               Секс / Sex


Няма коментари:

Публикуване на коментар