сряда, 2 януари 2013 г.

Фолкпевицата Mалина - без грим
















                                                                                               hotkliuki


Фолк певицата Малина се показа без грим. Точно в навечерието на Коледа, изпълнителката “сюрпризира” почитателите си със своя снимка без грим. Фотосът докара до истерия почитателите на звездата, които изпадна в шок и не можаха да я познаят.

С виснали торбички под очите, сбръчкани клепачи и увиснала кожа фолк певицата приличаше на 70-годишна баба. Някои в първия момент решиха, че анти фен на блондинката е обработил снимката с фотошоп, затова тя изглежда по този начин, пишат от paparazzi.bg.

Няма лъжа, няма измама! Точно така изглежда певицата натюр. Колкото и да се пудри по участия, без грим Малина прилича на баба. Особено голямо впечатление правят стърчащи уши на изпълнителката, които на всяка нейна фотосесия са прилепени към главата й. На натуралната й снимка обаче, те доста стърчат.

Почитателите на блондинката преживяха грандиозен шок виждайки Малина без фотошоп. Изпълнителката от години се старае, да крие истинското си лице от публиката и зорко следи в пресата да се появяват нейни снимки, грижливо обработени с фотошоп. При всичките си пластични операции и ботокс на лицето обаче, певицата изглежда 2 пъти по-стара от реалната си възраст, а феновете й откровено я съжаляват, че в желанието си да се разкрасява се е подредила до неузнаваемост.










                  Забавление - Facebook-група


                  Секс / Sex



Няма коментари:

Публикуване на коментар