вторник, 2 април 2013 г.

“Къртицата” - лайфстайл от село




Ако някой е имал нещо против “Биг Брадър”, нека гледа “Къртицата” – тогава наистина ще остане втрещен. Простотията е форсирана до непознати висоти. Участниците явно са инструктирани, че не е достатъчно просто да съжителстват, а трябва да се скарат по възможно повече теми. Не гледах началото и може би съм пропуснал, ако някой е получил мисия “Дразнител”.

Видях например Любо, който за половин час успя да се скара с всички. Подмина само Денис Родман – явно езикови несъотвествия.

Най-яко се дрънкаха с Жени Калканджиева - умишлено я захапа на тема “Манекенките са проститутки”. На нея явно й е болен проблем, защото за никой не е тайна, че модните агенции всъщност са бардаци. Наблюдавал съм го, когато работех в Парк-хотел “Москва” – точно там отсядат момичетата на “Визаж”, дошли от провинцията. Като свидетел мога да потвърдя, че всяка вечер ги завеждаха някъде – напудрени, гримирани и парфюмирaни. Hа сутринта ги връщаха дрогирани, въргалящи се по диваните и пода на фоайето. Bидял съм го със собствените си очи и не Kалканджиева, а цяло ято от “миски” да ми се тръшкат, няма да го забравя.

Същата госпожица направи няколко изказвания, съдържащи скрита опасност – тя била работила, създавала, творяла .... Това е много лицемерно и подвежащо. Младите момичета и сега намират за нормално да се пускат на богати чичковци, а като им го казват “преуспели каки”, още повече ще повярват, че тук няма нищо нередно. За Калканджиева, разбира се, е доходоносно да подхранва тази измама, но никога няма да затвори устите на хората.

Факт е, че за да станеш “мис”, задължително трябва да си любовница на достатъчно влиятелен чичко. В противен случай кой ще те пусне? Абсурд! За личната кариера на Жени е достатъчно да споменем дългогодишната им любов с Маргините, за да стане ясно какви са “трудовите й” способности.

Xайде, моля, да си имаме уважението! Върти бизнеса с манекенки-проститутки, но не прави хората на глупаци!

По тази линия ще добавя, че имам приятел, който е първи братовчед на Калканджиева, и от него знам, че в тесен кръг тя не отрича всеизвестните проститутски похвати. Но не е толкова луда, та да го каже публично.

Отделно съм говорил с бивша “Мис България”, близка приятелка на моя роднина. Чрез нея също съм получил потвърждение, че всички слухове около манекенството са самата истина. Въпросната “мис” е спечелила титлата благодарение на богатия си любовник, който е много известно име. После го е зарязала, защото не харесва този тип живот. И познайте какво? Манекенските й ангажименти моментално свършили. Пък нека ми разправят, че не зависи от любовника! Ще повЕрвам, ей сегичка!

Съвсем отделно много момичета от подиума официално признават интригите и ролята на връзкарството. Техните шефове няма как да харесат изтичането на информация, но така или иначе нещата се знаят отдавна – потвърдени от стотици преки участници.

Гореспоменатият дразнител Любо също не е цвете за мирисане – може би играе някаква роля. Освен шефката на “Визаж”, успя да нервира и Божидар Искренов на тема “Уговорени футболни мачове”. Тук нещата също са всеизвестни, вероятно затова Гибона замълча отначало. Избухна чак по-късно, когато видя, че Любо “пили” на всеки срещнат.

Тогава Калканджиева отново се включи неподготвена – според нея никой не би тръгнал да убива хора заради резултати от мачове. Наистина ли не знае стотиците такива случай по цял свят или просто се прави на луда? Ако даден мафиот загуби примерно половин милион заради залог, дали няма да потърси виновник? Случва се и по световни финали. Помните ли автогола на Ескобар, заради който Колумбия отпадна от Мондиал’94? Още не беше приключил шампионатът и световните агенции съобщиха, че същият Ескобар “съвсем случайно” е бил застрелян на излизане от нощен клуб.




Останалите участници засега не правят особено впечатление. Азис е учудващо тих. Дори успокояваше Kалканджиева и оправдаваше Любо, защото “бил пийнал повече”. Николета Лозанова нито веднъж не е споменала “гадната Алисия”, по която толкова обича да плюе – може би пази “снарядите” за удобен момент. Другите сигурно също са известни имена, но за мен не представляват интерес.


Линкове


Трябват ли ти пари?


Мозък и разсъждения в една тъжна държава


Специалните части по време на акция


Защо детето винаги спи?


Шедьовърът





2 коментара:

  1. На Калканджиева не й е за пръв път да извърта нещата в удобна за нея посока. Преди време се възмущаваше, че наричат Маргините престъпници. А цяла държава ги знае. Не е за чудене. Tитлата й преди години да не е заради прекомерна хубост? Имало е и по-добри. Без връзките обаче.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Всеки си знае интереса.

      И колкото повече истини излизат, толкова повече побеснява.

      Изтриване