петък, 14 юни 2013 г.

Делян Пеевски - шеф на ДАНС! Това бие рекорда по наглост!




Интернет се взриви от възмущение!



Това показва, че комунистическо-турската мафия вече съвсем се е самозабравила и не й пука от последствията. В противен случай щяха да предвидят каква ще е реакцията.

Казвахме, говорихме, обяснявахме ... Нъц! Hякои си правиха оглушки. Станишковци и местановци използваха вродената глупост и алчност за да разправят, че протестите не били срещу тях. Демек забравили сме магариите им.

Ето го резултатът!

Делян Пеевски не отговаря на нито едно от изискванията за поста. Да не говорим, че отдавна  е компрометиран и лесно може да се предвиди несъгласието на цялата общественост. Hе вярвам някой да е дотолкова изкукал, значи остава само един вариант - натиск.

Въпросът със сигурност няма да остане така, защото дори депутати от БСП, гласували "за", после коментираха, че са омерзени. Веднага бяха организирани протести в цялата държава, предизвикани от всеобщото възмущение. 

Същевременно плъзнаха платени драскачи, които опитаха да отклонят вниманието от този горещ въпрос, а някои дори стигнаха в лъжите си дотам да твърдят, че "светът одобрил Пеевски"/!!!/. Последното няма как да е истина, след като никой не е питан, а и няма защо да търсим чуждо мнение. От друга страна не може да бъде одобрен човек, който не отговаря на нито едно от изискванията за поста.

Друг трик е като внушават, че Пеевски щял да вкара някой в затвора, затова не го искат. Абсолютни глупости! Mафията се плаши единствено от ГЕРБ. А Пеевски ще опита да затвори само неудобните си противници, които биха му попречила да грабне още някоя медия или друга апетитна хапка. Няма да успее, защото търпението вече свърши. Xора от различни партии се обединиха от идеята за отхвърлянето му - ето кое не може да пренебрегне.

.............................................

Още материали по темата


Кой всъщност е Делян Пеевски?


БХК: Изборът на Пеевски е тежък срив за управлението


Делян Пеевски е шеф на ДАНС. Не, не е виц, а истина!


Господа интелектуалци,спите ли??? Или вече Ви "нахраниха"?





3 коментара:

  1. Страшно скапана история. И не мога да й открия логиката. Безумна е.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Перверзия! Ето това означава мутрите да вземат властта.
      А в случая е реверанс и към ДПС. Ако продължи, скоро чалмите ще са задължителни навсякъде.

      Отвратително е да се представя като опит за борба с престъпността, след като Делян Пеевски отдавна е доказал, че е всичко друго, но не и честен играч. Спонтанните протести в цялата държава го доказват.

      Изтриване

  2. Не помня скоро да е имало друг случай, в който хора от различни партии да са били обединени до такава степен. Абсолютно всички са срещу Делян Пеевски, включително комунистите. Показателни са спонтанните протести.

    Този факт не може да бъде променен от турски подмятания като "Кой ще ви повярва, че е спонтанно?" Ако това не е спонтанно, не виждам кое е. Организират се хора от една партия, а сега се включиха всички - от цялата държава. Следователно няма как да е организирано.

    ОтговорИзтриване