петък, 14 юни 2013 г.

Брендо – честният бизнесмен





След падането на предишното правителство веднага се задейства план за злепоставянето му. Kато свидетели се посочват не някакви честни граждани, а знакови фигури от подземния свят. Дотук абсурдът е повече от очеваден – вярва се на лъжите от хора, които имат сметка да лъжат, колкото може повече. Защо? За да прикрият престъпната си дейност.

Когато отвлякоха детето на Брендо, моментално тръгнаха приказки, че било организирано от Борисов и Цветанов – точно хората, които най-безкомпромисно хванаха за гушата най-големите босове от подземния свят. От какъв зор ще отвличат някакво дете? Пълно отсъствие на логика.

За да нажежи обстановката и явно надявайки се на нещо, Брендо дори “проговори”. Забележете: от италианския затвор обяснил, че знае много и ГЕРБ се страхували от него!

Кой и как осъществи връзката – не е ясно. Bажното е приказки “на килограм” да обикалят форуми и медии. Не забравяйте: Брендо не е на хотел, където всеки има достъп до “магнетичната му особа”! Tой е в затвор и случаен човек не може да го посети в удобно за участниците време. Та е малко странно да ни пробутват някакво въображаемо “проговаряне”. Единственото, което знае, е пресичането на престъпните му канали за контрабанда и точно тях иска да си върне като злепоставя полиция и прокурори.

Какъв човек е Брендо? Hе, в никакъв случай не е честен гражданин с чист бизнес. За ваше сведение в момента италианската прокуратура иска 20 години затвор. Те ли не разбират? Това ли е “отричане” на българските заслуги в международните операции? Напротив, с искането на такава голяма присъда италианските прокурори доказват не само че говореното от Борисов и Цветанов е самата истина, но и признават: българските служби наистина са свършили добра работа.

Как определят същото в България? Като завземане на канали за лично ползване /!!!/. Заключение: не закачайте престъпниците, защото ако някой опита, бързо ще го обявят за още по-голям мафиот. Стойте мирно, не закачайте дилъри и рекетьори, та да ви е мирна главата – точно това наблюдавахме преди идването на ГЕРБ. След като полиция и престъпници не се закачат и не си пречат, много ясно че няма да стават престрелки и компроматите ще са епизодични. Искат пак да бъде така. Ето го порочният кръг! Одобрявате ли?

Възможни резултати

Повярвате ли на подобни история, “съшити с бели конци”, бъдете сигурни, че ще има още много. Следствието е разрастване на престъпността, а това рано или късно удря дори онези, които са имали нещо против полицията. Да ги пита човек кое не им харесва! Униформените не закачат честни граждани. От тях пискат само хората с мръсни дела. Е, вие подкрепяте ли ги? Или искате просперираща държава с намалена до минимум престъпност?

Мислете много, за да не съжалявате! Злепоставянето на полицията е стар мафиотски номер и не е измислен, нито проверен от българи. Затова пък върши работа при слабите умове. Bие от тях ли сте?





                           Гениален ход на Бойко Борисов

                                  Силата на слънцето

                                       Чалга и мутри







1 коментар:

  1. зад тези тези стои алексей петров. а защо си мисля ,че самият той стои зад отвличането на дъщеря му ?

    ОтговорИзтриване