петък, 14 юни 2013 г.

Основната причина, поради която може да не получиш парите си от PTC-сайт




Отдавна замислям настоящия материал и беше крайно време да го пусна, защото доста хора могат да повярват на лъжи, а и злонамерените тарикати сякаш стават все повече. Имам предвид онези, които твърдят, че даден PTC-сайт не плащал.

Защо не са получили парите? Понеже са решили да хитруват.

В правилата на абcолютно всеки PTC-сайт е записано ясно: от един IP-адрес може да има само един акаунт. Създадеш ли втори, гърмят двата. Точно това правило са нарушили оплакващите се заради “неплащане”. Pешили да направят още няколко регистрации – като реферали на първата – и после се чудят защо не получават пари. Много ясно: ако не беше хитрувал, нямаше да пострадаш.

Виждал съм “компромати” дори за Neobux, а всички знаят, че това е един от най-добрите, съответно честни и плащащи сайтове. За да се оплакваш от него, значи сериозни си съгрешил, нарушавайки правилата. И сега вместо да печелиш пари, пускаш постинг след постинг за да оплюваш онези, които не са направили абсолютно нищо нечестно спрямо теб – просто са те наказали, че хитруваш. Заслужено!

Запомнете: черният пиар винаги се обръща срещу автора си! Ако искаш да печелиш в дадена сфера, в никакъв случай не трябва да плюеш конкуренцията, защото хората веднага си казват “Щом другите са такива, значи и той е същият”. Точно обратното е нужно: похвали останалите и ще спечелиш доверие.

От известно време гледам рекламно видео на някакъв американец. Така и не разбрах какво точно предлага, защото не понасям хора, занимаващи се с черен пиар. Kакво прави той? Пристига с огромен джип, паркира пред баровска къща и излиза. Още в самото начало казва:

- Трябва да ви се извиня, че в този клип няма да видите фалшиви актьори /самият той използва такива – виждат се няколко минути по-късно/, лъскави коли /самият той току-що е слязъл точно от такава/, баровски къщи /самият той е паркирал и след малко ще влезе в такава/…..

Но иначе на него му е писнало от “измамници с фалшиви клипове”!!!

Вие бихте ли повярвали на човек, който още преди да представи продукта си, бърза да оплюе конкуренцията и то за неща, които самият той използва в същия момент? Аз не. Затова така и не разбрах какво всъщност предлага – не изтърпях мръсотията му докрая.

Защо хората не желаят да разберат, че всички трябва да си помагаме вместо да си пречим? Успехи се постигат само “в отбор”. Ако ще е “всеки за себе си”, няма да стигнеш далече.

Сайтовете, които предлагам, до един са проверени, т.е. аз лично съм теглил пари и гарантирам. Cамо играйте по правилата и не шмекерувайте!

Виж повече по темата

..........................................................................

.........................................................................


                              Левскарски фантазии


                        “Къртицата” – крясъци от село


                    Поредна странност от Меги Дерм


                     Бразилско лято, за предпочитане!!!


                               Надлъгване с времето







Няма коментари:

Публикуване на коментар