четвъртък, 5 септември 2013 г.

Ново разделение на българите



                             


Преди малко научих, че някаква група от протестиращите искала да се дистанцира от сблъсъците с полицията. Явно под внушение от медиите разни хора вярват, че ГЕРБ дирижира махането на заграждения и други подобни действия, определяни като не особено миролюбиви.

Ето на това аз му викам да не знаеш какво искаш. Хем сърби, хем боли! Искаш оставката на БСП, най-кръвожадната партия, но ако може да стане с молби, подвиване на коленца, даже да не кажа и сълзи.

Няма да стане. Гаранция!

Хубаво е да си за мира и любовта, обаче трябва и малко реализъм. Не може човек, за когото животът е преди всичко в Интернет и наистина нищо не е видял от Реалността, да спори с врели и кипели в какви ли не битки. Да, понякога опитът и преживяното са от решаващо значение.

                               


Невероятно, но факт - все още има хора, говорещи за "красиви протести"!

Господа, точно по този начин ги правите грозни, защото красив протест няма. За да се стигне до него, значи има причина, а причината може да бъде само грозна. Иначе защо да протестираш срещу нещо хубаво?

Разберете, тук думата "красиво" е неуместна и издава инфантилност. Оставете виртуалния свят и погледнете реалния! Уверявам ви, че има голяма разлика.

Аз не съм привърженик на насилието, но не вярвам това правителство да си отиде с добро. Погледнете ги! Правят се на глухи и слепи. Дори се смеят на вашите красиви, миролюбиви прикляквания.

Много хубаво го е казал Борисов тук:

"Но нека да кажа, че вече след осемдесет дни много от протестиращите са изнервени от безпардонното и брутално отношение към тях."

Цялата ситуация е абсурдна. Управлява ни правителство, което не е представител на мнозинството и не е спечелило изборите. За сметка на това достатъчно ехидно се смеят на протестите.

Не знам вие какво предлагате. 4 години миролюбиви шествия?!!

Аз ще ви кажа само едно:

Не търсете ново разделение, понеже точно това е проблемът на държавата. Успехи се постигат с обединение.

.................................................................................................
.................................................................................................

Сега видях отговор на посланието от дистанциращите се.
Съгласен съм с всяка дума. Можете да го прочете тук
................................................................................................
..............................................................................................

Други публикации

                     Facebook - For Everyone
                     Nemesea - Caught In TheMiddle
                     Бизнес без инвестиции





2 коментара:

  1. Разделението го има и не е ново. То е причината за всичко. Странно че никой не иска да го формулира. От едната страна (в парламента, в администрацията, на хранилката) са клиентелните партии и техните клиенти. От другата страна са хората които не са клиенти и не им се налага да са клиенти за да имат работа. Работещите в чужбина са го направили защото техните места в обществото са заети нечестно от клиентелата.

    ОтговорИзтриване
  2. Хей, Фараоне :D
    Днес видях две "новини" - за поскъпване на цигарите 30% /ама за 4 г./ и за шоково увеличение на цената на електричеството /но евентуално хахах/. И понеже доста хора четат само заглавията и ги вземат насериозно, представяш ли си какъв мега метъл протест ще се получи като се обединят "красивите и умните" с "грозните и лузърите"? Отсега искам билет за Януари /към 30-ти/. Най-много и най-тежки протести се случват Януари-Февруари. При нас най-вероятно няма да се случат, защото управляващите май са се споразумели за избори през Май. Who knows.

    PP Непременно трябва да видиш зомби апокалипсиса, който се случва в глог.бг. Има две нови звезди, който изкъртиха ефира:))))))) Намини към Принцесата, тя е като един Йоан Кръстител в мелето:DD

    Toxic

    ОтговорИзтриване