петък, 31 януари 2014 г.

Важни неща, които научих от умни комунисти





Винаги съм смятал, че човек се учи, докато е жив. Ето какво разбрах от умни комунисти, чиито мозъци не са пресъхнали от простотия и зомбиране.

1.Законите на математиката се подчиняват на червения цвят. Ако Вождът утре реши, че две и две прави шест, значи със сигурност е точно така. Hедей да спориш! Трябва само да наведеш глава и да се съгласиш. Всичко друго би било американски империализъм и предателство към родината.




2.Ако е необходимо, Вождът може да убива наред. Bключително деца. Tова е напълно законно, защото тези деца днес са малки, но някой ден ще пораснат и ..... може би, евентуално, има известна вероятност, при определени условия ...... може и да станат .... предатели на някого или нещо. Защо да чакаме? Можем още днес да ги обявим за предатели. Hали разбирате -  превантивно.

3.Да избиеш роднините си е напълно в реда на нещата. В Северна Корея му викат “защитаване на моралните устои”. Е, в останалия свят такива “морални дейци” ги затварят по лудниците, но няма точно сега да изпадаме в подробности.

Oбичам да научавам нови неща от умни хора!





1 коментар:

  1. Ми тъй де, просветили са те:)
    Следващия път да обяснят как хем се подчиняват безпрекословно на вожда, хем не са идолопоклонници. Туй не ми се връзва нещо:)

    ОтговорИзтриване