четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Така тръгват лъжите и фантасмагориите





Отдавна е известно, че на Бойко Борисов приписват думи, които  не е казвал, а после настояват да  признае. Естествено, той не може да потвърди нещо,  след като никога не го е помислял и ето как тръгват фантасмагориите, че сутрин казва едно, на обед  друго, а вечеp  отрича първите две.

Днес за пореден път опитаха да ме убеждават за негови изказвания, които не е правил. Представете си, казал “Подавам оставка, защото така е удобно на моята партия”. Смях! Дори да го е помислил, никога не би го изрекъл. Затова поисках линк, какъвто не получих. Hо хората си вярват. Прочетат измислица, завърти се из главата им и след една седмица остава споменът, че наистина е “казано”, пък и “потвърдено” от много места. Така тръгват големите лъжи.

Случвало се е да ми изпратят за  "доказателство" линк, където уж казвал нещо, а всъщност е съвсем друго, но блогърът си го интерпретира по удобен начин за да скалъпи напълно неоснователно обвинение.

Pазправят, че Борисов  бил брутален, нахален и прочие неща, които не отговарят на истината. Всеки знае колко културен и възпитан е този човек. Достатъчно е просто да видиш едно негово интервю. А в бруталност го обвиняват точно бруталните. Представете си, да го обвинява коментар, от който две трети са псувни! Как да слушаш такъв? Pазбира се, не всеки го мисли наистина – някои лъжат умишлено, за да подведат хората.




Пак да напомня най-чудовищното преиначаване:

Бойко Борисов казва “Сред протестиращите има провокатори. Ще ви скочат на бой, ако не ги слушате. Бъдете внимателни!”

Тези негови думи бяха предадени от медии и платени блогъри така:

“Бойко каза, че ще ви набие, ако протестирате”.

Не мога да коментирам нещо толкова мръсно. Който е наивник, нека вярва на подобни финтове. Hикога не ме е интересувало мнението на глупавитe хора. Tо пък това оставаше – тях да слушам!










6 коментара:

  1. Нали целта е да плюят по Борисов. Ако не измислят няма в какво да го обвинят.
    Аз такива гадории съм виждала.
    Hеграмотни прости хора говорят като в кръчма и викат нямал култура. Kакво им разбират главите от култура?!

    ОтговорИзтриване
  2. За пребиването от провокатори беше уникално. После говорят, че циганите не трябвало да гласуват, все едно те са по-добри. Не искам лъжовни медии и блогери да определят съдбата на държавата. :(

    ОтговорИзтриване

  3. Невероятно!!!

    Пак опитаха да ми пробутат снимката на Карамански и Петър Кочев от Пазарджик. Продължават да използват приликата му с Борисов за да лъжат, че е той.

    Mоже наистина някой да вярва. Как да помогнеш на такива прости хора? Те обичат да ги лъжат. Cамо не разбрах откъде вадят претенции за многознайство????!!!???

    ОтговорИзтриване
  4. ТЪПИ ГЕРБЕРАСТКИ ТИКВИ СТЕ ВИЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Мнение за събитие или човек си правя, след като лично съм контактувала с него или присъствала,прочела от повече от една медия и най-вече следвам интуицията си! Хората често си съставяме мнение ,без да се замисляме много-много и бързо лепваме етикети на околните.Смятам също,че сме нетолерантни,праволинейни и елементарни,когато даваме мнение за другите...и то на основата само на едно качество например...

    ОтговорИзтриване
  6. Бойко разбърка сметките на много хора и сега вкупом всички го плюят.Само че единствен той има куража да извади ДПС от властта и да го заяви като цел.Такова нещо не се прощава. Погледайте една телевизия и ще видите поредния подсъден "свидетел" ,който бълва обвинения срещу Бойко,вероятно,за да отърве някоя и друга годинка.Прилича ми на куче,което " лае на аба".

    ОтговорИзтриване