сряда, 23 април 2014 г.

Щом е така, на мен не ми пука за теб




Преди малко видях, че човек, чието мнение уважавах, се изказва с пренебрежение и дори с подигравка по въпроса за репресираните от кървавия комунистически режим. Намирам го за гнусно и животинско. Какво човеколюбие, какви права, каква любов между хората?! Щом отричаш хилядите убити, значи у теб определено няма нищо човешко. Явно държиш повече на идеологията, което те прави роботизирано зомби.

Русия ни била освободила! Как? Като ни обявява война. Hе го знаеш или се правиш на луд? “Освобождението” всъщност е окупация. И какво ни е донесла? Cъщото като по време на турското робство. Даже по-лошо. Ама искаш уважение. Как да ги уважавам, след като знам какво са причинили на баща ми и дядо ми, т.е. на семейството ми. Луд ли си? За теб е само идеология, а аз говоря за човешки живот. Схвана ли разликата? Hе вярвам. Аз пък разбирам, че има огромна разлика между Кремъл и руския народ. От всички руснаци, които познавам, нито един не симпатизира на Путин. Затова никой не може да ме убеди, че е спечелил изборите честно.

Щом на теб не ти пука за репресираните ми роднини и всички като тях, то на мен не ми пука дали имаш какво да ядеш, дали разполагаш с пари за лекарства и въобще как живееш. А след като за капак се подиграваш на репресираните, то аз ти пожелавам дългогодишно ровене по кофите за боклук. Ти определено не си човек, който заслужава нещо добро.







1 коментар:

  1. За съжаление комунистите в България са точно като този тип!!!

    ОтговорИзтриване