неделя, 20 юли 2014 г.

Мошениците и злобарите са навсякъде – 2 част





В 1 част описах поведението на кръвожаден комунист, който опитва да пробута очевадна лъжа, представяйки я за неоспорима истина. Същият преди време съвсем открито заплашваше да коли и беси враговете на БСП. В нормална държава за такова нещо веднага ще бъде осъден, защото това е престъпление по всички закони, на всички езици, във всички точки на планетата. Само в България още минава – нали загряваме като албански реотан.

Сега да ви разкажа за приятелите на този изкуфял садист. Повечето са комунисти, а това вече е достатъчно осъдително. Hо не е само то. Служат си със заплахи, правят фалшиви профили, с които организират такива “дискусии”, че човек като нищо може да помисли “Брей, много червени, бе!” Tочно това е целта. Понеже електоратът на БСП все повече намалява, комунистите се чудят как да създадат илюзия за гъмжило, та ако има глупаци наоколо, да минат в техния отбор.




По своите блогове не пускат критични коментари, тъй като не могат да отговорят, но настояват да се изказват под чужди публикации. Пускат коментар, от който половината са заплахи и обиди, а като им обясниш, че ще излязат само културни изказвания, започват да плачат заради цензура. За тях псувните са “градивна критика” – виждал съм го написано в прав текст.

Повечето от тези хора са с купени дипломи, т.е. нямат съответните знания. За сметка на това умеят да работят бързо с Google и благодарение на тази своя единствена способност, някои дори се изживяват като “енциклопедични личности” – това също съм го виждал в прав текст. Пълни откачалки!

В същата група има и няколко откровени психопати. Баби, представящи се за млади ярета и оплюващи наистина младите девойки – пак многопрофилно. Те и няколкото им помощници се гаврят с чужди снимки, обработват ги с фотошоп и т.н. Още по-лошо е, че го правят и със снимки на деца. Преди време дъщерята на един блогър претърпя нещастие и тази групичка се заливаше от смях. После подхванаха възрастен човек с болно сърце, гавриха се с негови снимки, поради което той почина. За тях това бе нов повод за радост.

Всичко описано според въпросната групичка е майтап, а ако не се смееш с тях, значи нямаш чувство за хумор. Кажете: как да се смееш, след като от “майтапите” им умря човек? Колко трябва да си болен? Кой нормален се смее на погребение?

Мислите, че осъзнават какъв човешки отпадък са? Hищо подобно. Смятат се за богоравни. Въпреки каруцарските им псувни, говорят за култура. Въпреки злорадството им при смъртта на човек, те се смятат за представители на Доброто. Mилион пъти попитах как ги връзват тези неща. Нито веднъж не отговориха. Защото не могат. Правят се, че не са видели въпроса ми. Вместо това си подхвърлят реплики от сорта на “Аристократ като теб ...” Представяте ли си? Тези диви селяндури се смятат за аристократи!

Сред тях няма преуспял човек, но всеки има своя измислена история. Например един се представя за велик икономист и продължи да го прави, дори когато истински икономисти го направиха за смях, доказвайки че има проблем дори с простата математика. Друга твърди, че е прочута художничка, която просто не желае да каже името си. Картините й стрували по не знам си колко хиляди евро. Hе стига това, ами постоянно лъже, че пътува насам-натам из планетата Земя. После пуска крадени от Интернет снимки, твърдейки че са от нейни пътешествия. Многократно я хващаха и посочваха откъде е свалила снимките, но тя се прави, че не чува, и продължава по същия начин.

Има още много подобни неща и всички те стават с откритото съдействие на модераторите, които дори се включват в техни “дискусии”, използвайки специално направени фалшиви профили. Паралелно се извършват кражби на лични данни и злоуботреби с тях.

Просто не знаете какви болни хора има в България. Tе са сред нас. Лудостта им обикновено е прикрита, но със сигурност ще избие в даден момент. Пазете се, защото точно това избиване винаги идва от неочакван човек!




Няма коментари:

Публикуване на коментар