сряда, 29 октомври 2014 г.

Лудостта взе нови жертви



                         Като обиколиш форумите,
                         по-специално посветените на политически теми, 
                         неминуемо ще си зададеш въпроса 
                         “Сериозно ли има толкова луди в малката България?”

                         Ако знаете какви неща прочетох!




    Например

Както е известно, няколко дни преди прословутата дата 09.09.1944г. Русия официално обявява война на България. Hе ги спира това, че сме прекратили съюза с Германия, обявили сме неутралитет и сме изпратили немските части да се изтеглят към Германия, т.е. Pусия няма от какво да ни “освобождава”.

Това, разбира се, е адски неудобен момент за българските русофили, които трябва доста да си изкривят душата, за да оправдаят “братския народ”, който всъщност идва да разграбва държавата ни, да изнасилва български девойки (по разкази на все още живи очевидци) и други подобни “братски” действия.

Знаете ли как ги оправдават? Прочетох следното:

Нападайки България, Русия всъщност ни спасява като държава.

Звучи ли ви познато? Понеже е точно като любимото оправдание на всеки пияница, имащ навика да пребива жена си, а именно: ‘Бия те, защото те обичам” Същото е. Точно толкова безумно.


                                                                 


На едно място прочетох:

Европа е виновна за агресивността на Русия.

Схващате ли? Тъй като европейците не са съгласни да подарят земи и блага на Русия, значи са лоши. Tова могат да го измислят само изкукалите комунисти, чакащи да получат всичко срещу своя убийствен мързел. Hали помните: за комунистите добър човек/работодател/политик е онзи, който не ги кара да работят, а само им подарява екстри наготово. Никога не ги питайте защо искат само да получават, но никога не дават – ще се притеснят и изчервят.

Зададох въпроса “С какво Европа е виновна, че руснаците учат децата си на империализъм още от малки, което всъщност се явява основната причина за алчността и безкрайните претенции на путинофилите?” Вместо отговор отклониха темата към лунното затъмнение, творчеството на Салвадор Дали и особеностите на австралийската фауна. С други думи: не можаха да отговорят, затова започнаха да шикалкавят.

Аз наистина съм притеснен. Лудите стават все повече и повече.


......................................................................................................
Болен ли е Путин от рак?
Разбитият мит за мащабите на фашизма в Украйна




1 коментар:


  1. Искам да съобщя, че заради разкритията си относно руските гаври в Украйна журналистката от Българско Национално Радио Ангелина Пискова за пореден път беше заплашвана от комунистически тролове. В момента тя е специален пратеник на Българска Национална Телевизия в Украйна и червените изроди са впрегнали сили да я принудят да лъже в тяхна полза. За целта многократно отправиха към нея и семейството й закани за физическо елиминиране.

    В тази държава има ли полиция, прокуратура, съд? Защо такива изцепки остават ненаказани? Защо честните хора трябва да страдат заради престъпното поведение на комунистическите изроди?

    ОтговорИзтриване