неделя, 11 януари 2015 г.

Демократичният свят




Често ми излизат с номера, че западната демокрация всъщност не била демокрация.
Постоянно някой натискал за нещо, следял те, не можеш да направиш първо, второ, трето. Пълни глупости

Това са изказвания на хора, които бъркат демокрация с анархия. 
Само така можем да си обясним нежеланието им да спазват правилата, законите и да се съобразяват с другите.




Ако нещо не е позволено, все още не означава, че няма демокрация или нарушават правата ти. Забележете: комунистите не виждат нищо нередно в забраната на думите, измислянето на новините, ограбването на чуждо имущество и изпращането на собственика в концлагер – така беше в България преди 1989г. Hо постоянно прехвърлят тези типични за комунизма навици на западните демокрации, където всъщност ги няма.




Червените невежи опитват да проектират собственото си невежество върху другите. Hапример видях на едно място да питат какво ще стане, когато Путин реши да анексира нова територия. Hо вместо територия, беше написано остров. И айде рев – Крим не било остров, а полуостров. Само че там изобщо не ставаше дума конкретно за Крим. С думата “остров” беше обозначена условно някаква територия. Просто територия. Не е задължително да бъде нито остров, нито полуостров, а примерно град или държава. Hо за да го схванеш, трябва да имаш поне малко общa култура, каквато липсва при комунистите. В най-добрия случай умеят да ровят из Google, без да подозират, че там не пише всичко - някои неща се учат в живота, ама не виртуалния, а истинския. 
По правило са прости и неуки. Hеслучайно на този свят нищо не е измислено от комунисти – знаят само да крадат чуждото, представяйки го за свое.


                                                                 


Друга безумна измишльотина е: слабата рубла била добре дошла за Русия. И това го казват хора, които доскоро плашеха със ...... силна рубла. Естествено, сега се извъртяха на 180 градуса, защото видяха плачевните позиции на споменатата парична единица.

Запомнете: никъде по света не е забранено да носиш кръстче! Точно същото твърдят червените лъжци и това стана особено актуално след атентата във Франция. Cещате се: целта е да се нагнети положението, да сеят омраза, хората да се гледат на кръв.... Hе им го позволявайте! Опитат ли да ви излизат с този номер, препоръчайте им да пуснат произволен спортен канал – не политически, за да не излезе “манипулация”. Посочете им, че повечето спортисти носят кръстчета на врата си и никой не го прави на проблем.

В прав текст пишат, че на запад карат хората насила да бъдат педофили. Няма нищо подобно! Като посочат онази прословута холандска партия, която искаше сваляне на взрастта за секс от 16 на 12 години, напомнете им, че тя остана само с няколко членове и в крайна сметка беше забранена. Повтаряйте и потретвайте, защото въпреки забраната, комунистите продължават да я споменават, все едно е спечелила избори.

Такива са “доводите” на червените лумпени  и чрез тях искат да злепоставят демокрацията на запад. Понеже нито едно от твърденията им не е истина, опитват да налагат цензура – по блогове, групи, дори Интернет искат да контролират. До момента не съм видял комунист, който умее да спори – няма как, защото всички факти са срещу червената им кръвопийска идея.

..............................................................................................






4 коментара:

  1. Това за кръстчетата не го знаех. Наистина ли го твърдят? Лесно е да ги обориш, навсякъде се вижда. Всъщност защо ли се чудя? Виждала съм и много други техни измислици премислици.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Казват го, разбира се. Това са безсрамни хора.

      Странно ли е, след като отричат политическите репресии на БКП? Представят лагерниците като някакви "престъпници". Това е перверзия, извратено - не знам коя дума е най-подходяща.

      Да се гаврят със съдбите на толкова хора и на това противопоставят евтини банички, ходели на море .... !!!!!!!

      Пълна простотия!

      Изтриване
  2. Има още.
    Не им пука за лагерите на смъртта в собствената им родина, обаче говорят за някакви евентуални лагери в САЩ, които са само слухове и съновидения.
    Едното е съществувало реално, а другото дори не го е имало, а те се хващат за второто:-))) Така им е по-удобно. Не ги притеснява абсурда.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. А като заговорят за война, мед им капе на душата - без кавички.

      Що за изроди са:

      аплодират военни акции

      ръкопляскат, че хора са убити

      направо до оргазъм стигат, докато говорят за оръжия.

      Къде им е човеколюбието? Нали били защитници на мира?
      Комунистите са защитници на войната - явно не могат да живеят, ако някъде не свистят куршуми, не се пролива човешка кръв и т.н. Изроди!

      Изтриване