сряда, 12 февруари 2014 г.

Тревога! България ще си сътрудничи със Северна Корея





Комунистическите чудеса в България явно нямат край. Cега пък ще си сътрудничим със Северна Корея в сферата на образованието и медиите. Правилно прочетохте!

Образование
Тези хора не знаят какво е Интернет, т.е. живеят някъде назад във времето. По училищата говорят,  каквото е изгодно на изрода Ким Чен Ун – същият изби роднините си, защото били врагове на режима. Сещате се дали има учител, способен да кажe дори една истина. Aко изобщо я знае. Ще си сътрудничим с държава, където преподават шантави лъжи, подобни на тукашните преди 1989г.

Медии
В една тоталитарна държава няма свободни медии. Толкова ли мразите истината, чак  искате да ви заливат лъжи? Точно Северна Корея ли, която искаше да ни убеди, че при погребение на диктатор хората масово реват по улиците? Тук така ли плакахме за Тодор Живков?




Припомнете си клиповете след смъртта на Ким Чен Ир! Колкото и да не искаш, няма как да не се разсмееш при такова изкуствено шоу. Ето какви са медиите в Северна Корея. И точно с тях ще си сътрудничим, все едно са образец!

Ние към бъдещето ли вървим или отивамe в миналото? Бива идеологии, бива зомбиране, ама не виждате ли заплахата? В Каменната ера ли ще се връщаме?

Събудете се! Правителството на Орешарски ще ни закопае за десетилетия напред.


Орешарски наруши закона
Митинг, извинение и прошка





6 коментара:

  1. Бе ние си ги знаем отдавна, че са куку ама чак толкоз. Това минава всички граници. Дали не е лош знак за предстоящи събития като тези в Корея?

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. И тук го е имало. Много им се иска пак да стане.
      Cтига вече!




      Изтриване
  2. КАКВА ТРЕВОГА!?!?!? ТОВА СИ Е НАПРАВО КАТАСТРОФА!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Като гледам, нямат намерение да подават оставка.

      Изтриване
  3. Явно нашето образование и медии не са много далече от севернокорейското и не е лошо да си стиснат ръцете

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Bикаш, няма от какво да се притесняваме.
      По-лошо не може да стане.
      Само към добро ... ;)

      Изтриване