четвъртък, 3 юли 2014 г.

“Доказателства” за доброто в комунизма





Eлекторатът на БСП опитва чрез всякакви лъжи, манипулации и хватки да убеди млади и стари, че преди 1989г в България е било много хубаво за живеене. Днес давам пример по какъв глуповат начин става това.

Един блогър посочи видео с участието на Тодор Живков. Bодещият го пита “Какво ще кажете за огромния дълг, който оставихте на държавата?” Наложи се няколко пъти да го повтори, защото Живков отначало не разбра въпроса. После махна с ръка, отсичайки “Няма дълг. Лъжат!” Bодещият се смути и вика “Ама как така? Всичко е записано. Истина е. Има документи, това-онова ...”

А Живков “Неее, нямаше дълг!”

Пълно куку, а ми го посочват като “доказателство”, че през 1989г България нямала дълг. Ей сега ще се хвана. Hаправо умирам да им вЕрвам. Особено като ми посочват твърдения от човек на възраст, в която трудно разбира майчиния си език.

                                                             Не жалете магистралните мъже
                                                                                       След бала




1 коментар:

  1. Остана ли някой да не е разбрал, че БСП разчитат на прости, невежи, необразовани хора? Не разбират значението на думите, та няма как да проумеят политиката. Ако не са зомбитата и циганите, БСП няма да помирише власт.

    ОтговорИзтриване