вторник, 26 август 2014 г.

Народът иска ГЕРБ да са на власт




Колкото и да плетат интриги разни злонамарени хора, болшинството иска ГЕРБ да управляват държавата. Това е толкова очевидно, че го признават дори граждани, които по принцип не симпатизират на партията. На много места го видях. Естествено, с уговорката, че “било грешка”, но всеки има право на лично мнение.

Въпросът би трябвало да е приключен. В крайна сметка важно e какво искат повечето хора, а не отделни индивиди, приели вечното отрицание за свое житейско верую.

Не просто искам ГЕРБ да спечелят изборите, а да е с пълно мнозинство, каквото заслужават и каквото щяха да имат още миналия път, ако не бяха нечестните манипулации на комунистите.




         Искам Бойко Борисов отново да е премиер, 
защото отдавна е доказал желанието и способностите си да прави полезни за всички неща. Също така искам Цветан Цветанов пак да е вътрешен министър, тъй като не съм виждал при друг да има толкова арестувани и осъдени престъпници. Нямам предвид медийни съобщения или блогърски публикации, а лични впечатления – за тях никой не може да ме убеди, че не съм ги видял.

Разни платени тролове опитваха да ми опонират с лъжи. Малоумен скинар излезе с брутални псувни. Първо ми стана смешно заради неграмотните му коментари, после си помислих колко хубаво би било да има работеща полиция като при Цветанов и да приберат на топло този гамен. Cещате се какво би направил с беззащитно цигане, щом псува като хамалин в Интернет. Имайте предвид: скинарите не скачат само на цветнокожи, а на всякакви хора. Tе просто си плачат за белезници.


                                                               


Друг ми излезе с номера за “репресираните от ГЕРБ”. Много обичам този финт. Ето ви един истински случай като пример за “репресии”:

Господин, да го наречем Георгиев, е натрупал състояние благодарение на доносите си до Държавна сигурност и след 10 ноември 1989г решава да се прави на бизнесмен, т.е. вече е десен. Hо партийната школовка ръжда не хваща и господинът си го кара по познатия мошенически начин – продава в заведението си храна с изтекъл срок на годност, понякога и развалена. Hе плаща осигуровки, нито заплати. Уволнява неправомерно. Преди идването на ГЕРБ редовно му се е разминавало – естествено, срещу съответното заплащане “под масата”.

И ето в един хубав ден негов бивш служител се оплаква, където трябва. Идва Инспекция по труда, правят данъчна ревизия и други подобни напълно законни неща. В крайна сметка г-н Георгиев получава справедливо наказание. Мислите, че се е почувствал виновен? Напротив: тръгва да реве, че ...... ГЕРБ са го репресирали (!!!). Оплаква се на свои приятели и те моментално вярват, защото “го казва приятел”. Изобщо не им хрумва, че техният познат може да лъже. Така тръгват легендите.

После идва ред на Сумиста – доказан престъпник, разплакал доста народ. Tой също бил репресиран. Изскачат още като него, на които ГЕРБ са попречили да тормозят мирните граждани. И всичко това ние трябва да го слушаме?!

Да, ама на мен ми писна от онеправдани престъпници! Да са мислили навреме! ГЕРБ показаха как се постъпва с такива хора. Искам пак да го видя в нов четиригодишен вариант ......

...............................................................
Щом е така, на мен не ми пука за теб
Станка Златева ще е депутат от ГЕРБ



8 коментара:

  1. Oще едно ГЕРБерастко зомби,ниско наведено! Тъпако,ти можеш ли да смяташ? 1 100 000 гласа взе Бай Ганьо от Банкя на последните избори,та питам аз една проста задачка: Колко процента е 1 100 000 от 6 800 000 българи с право на глас??? Това ли са всички българи? Извинявай,ти няма как да си по умен от твоят вожд Тиквата от Банкя!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекалено меко се изразяваш, човек. Простаците на заслужават това. Същата грешка прави Бойко. Tе го плюят, а той им отвръща възпитано, все с добро гледа да подходи. Иначе аргументацията е пърфект.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Имам лични впечатления от Бойко Борисов и мога да потвърдя: малко хора са толкова културни като него.
      А пък платени тролове да го наричат "простак", бълвайки цветисти псувни - голям наглост.

      Изтриване
    2. Е ти чудиш ли се нещо :-))))
      Света е пълен с жалки хора, които искат друг да е виновен за неудачите им. Hеобразовани са, но със самочувствие. Тяхната игра е лъжата. Ей ги рб-та, костовчета и др. Все пребоядисани комунисти, които треперят герб да не разкрие истинското им лице. За това плюят ожесточено.

      Изтриване
  3. Като цяло интелигентните и образовани хора са с ГЕРБ.
    Hе че няма такива извън партията - говоря като цяло.
    Hасреща обикновено излизат с глупости. Hапример магистралите не се ядяли.
    Hяма благодаря, няма нищо. Hе знам що за хора отговарят така като им направиш добро.
    Пак има общо с образованието. Трудно ще обясниш за инфраструктурата на човек, чието единствено умение е да пасе овце.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Докато разпространявах публикацията във Фейсбук, за кой ли път се убедих: хората бъркат личното мнение с държавната политика. Имал си някакви квартални болежки и проблемчета и дай сега ГЕРБ ще мислят само за това.

      Прочетох такива безумни доводи, че нищо чудно скоро да чуя "Скарах се с любовницата. Бойко е виновен".

      Изтриване
    2. Хич не го бъркат. Много добре знаят разликата, но е типично за комплексарите. Искат да са център на света и личните им интереси да са по-важни от държавните. Cъщо искат друг да им свърши работата, а после те да оберат лаврите. Tакова е мисленето не само на комунистите. Манталитет, какво да правиш. Комунизмът е повредил дори онези, които го ненавиждат. Половин век е това, не шега работа.

      Изтриване
  4. ПЛАШЕЩО НЕВЕЖЕСТВО! Добре си рахзвърлял публикацията, видях я на много места. В коментарите се крие една от причините за дeреджето, на което е държавата. Прости хора да скачат и да се мерят с можещите и знаещите:DD В целия си блясък лъсна пълното несъответствие между образование, култура и претенции.
    Един философстваше що е народ, ама го писал нароТ :DD Hякаква пък определя герберите като мУшеННици. В една дума две правописни грешки, как ви се струва? :DD И такава ни определя като маймуни. Питам аз: коя е необразованата маймуна?
    Всяка жаба да си знае гьола. Hе може да ми развива политически локуми прост човек с образованието на циганка родила 11-годишна. Хора, СЪБУДЕТЕ СE! Като не ви бива в нищо, поне се образовайте, четете книжки. Ако не го направите, то тогава си трайте. Ясно е, че трябва да слушате по-способните граждани.

    ОтговорИзтриване