четвъртък, 23 март 2017 г.

Пет основни причини, поради които ще гласувам за ГЕРБ



1. Бойко Борисов е вторият български политик (след Стефан Стамболов), който се радва на уважение по цял свят - на изток и запад. Няма начин това да е случайно или без съответните заслуги.

















2. Единствено при ГЕРБ видях работеща полиция. При Цветан Цветанов полицията не само работеше, но го правеше бързо и качествено. Опирал съм до техните услуги и ме шашнаха със светкавичната си реакция. В момента не е така - дано не ви се налага да го усетите върху собствения си гръб.

3. В рода си имам двама репресирани и за нищо на света не искам връщане на мракобесния комунизъм. ГЕРБ е единствената дясна партия, която може да спре червените убийци. Всички други се изложиха безвъзвратно.


4. ГЕРБ преобразиха държавата. Построиха не само дългоочакваните от години магистрали, но също така създадоха детски и спортни площадки, плюс още много неща. Другите само обещаваха, а ГЕРБ изпълняваха.


5. Искам любимата ми кметица Йорданка Фандъкова да има подкрепата на герберско правителство, а не да й правят "сечено", както комунистите вече обещаха.


За изборите
Борисов: Не бием ли, отиваме си, затова мислете много в неделя
Цветан Цветанов: ГЕРБ ще управлява след неделя
Борисов обявява стратегията за победа на ГЕРБ на изборите в неделя

2 коментара:

  1. Няколко причини поради, които няма да гласувам за ГЕРБ и БСП

    За 27 години де що имаше експериментатор, който да демонстрира за наша сметка управленската си немощ, вече се изреди.
    27 г гласувах за промяната. Промяна обаче няма. Следователно ако гласувам, за ГЕРБ или БСП просто участвам в легитимацията на липсата на промяна...
    27 г ми бъркат в джоба (и на всички останали, завлечени с принуда до урните) с 11 лева годишно. Толкова струва субсидията, която те получават на глава от населението. И после пак ще се наслушаме на „дадох за спортна зала”, „дадох за детска ясла”, „за чешма” и т.н. Нищо не сте дали байно, просто правите помени с чужда пита, омесена от нашите пари!
    1 милион администрация заставена да гласува за ГЕРБ или БСП, зависи кой е на власт тогава!
    Смятам, че трябва да се гласува за партии, които досега не са управлявали (сами или в коалиция), защото управлявалите вече са имали своя шанс и явно са го пропилели след като държавата е в моментното неприятно състояние. Шизофренично е да мрънкаме срещу управниците и после да ходим да гласуваме за същите.

    ОтговорИзтриване
  2. В неделя Корнелия Нинова ще лее горчиви сълзи. Пада й се като е толкова сигурна в победата, а няма основание за това.

    ОтговорИзтриване